Nyhetsarkiv

2012 - April

2012-04-30

JOHN SPRAGUE FOOTBALL CAMP 2012

2012-04-24

För coacher och spelare.

I sommar arrangeras Europas första JOHN SPRAGUE FOOTBALL CAMP i Sverige och Bjärred i Skåne

För coacher är campen 7 dagar fullspäckat med clinic teori och praktiskt coachande. Hela campet börjar med två-dagars coach clinic med den amerikanska coachstaben (enbart anmälda coacher), därefter följer 5 dagar med praktiskt exekvering på alla spelare som anmäler sig. Allt ni lärt er kommer alltså prövas på plats och ni kommer fortsätta utvecklas tillsammans med amerikanska coachstaben. Den amerikanska coachstaben består av 3 coacher och 4st high school spelare.

För spelare (10-15år fyllda ) är campen 5 dagar fullspäckat utav utvecklingsmöjligheter då samtliga coacher som anmält sig kommer utveckla er tillsammans med den amerikanska coachstaben. Ni kommer att gå djupare in i alla fundamentals och lära er en riktig amerikansk fotbollsbas. Efter de 5 dagarna kommer ni åka därifrån som en ny spelare.

Carlshamn Oakleaves kommer att betala alla kostnader för de av årets tränare som anmäler sig till detta camp. För spelare kan klubben för närvarande bidra med 100 kr, men vi undersöker möjligheter att kunna bidra med ytterligare ersättning.

Om du som spelare eller coach är intresserad kan ni läsa mer på campets hemsida här nedan.

www.footballcamp.se


Uteträningen startar

2012-04-12

Nu har det blivit dags att ta på fotbollsskorna, hjälmen och skydden och ge sig ut på gräset för att köra igång utomhussäsongen. Träningen startar på tisdag den 17 april på Norrevång. Tisdagar och torsdagar 18.30 - 20.30.