Nyhetsarkiv

Urladdning i Blekingederbyt!

2009-08-30

Seniorlaget bjöd på en fantastisk match i säsongsavslutningen mot Carlskrona Seahawks.

Den tillresta Carlshamnspubliken hördes på läktarna när seniorerna bjöd på det ena läckra spelet efter det andra. Det var klasskillnad på lagen och Carlskrona fick inte till mer än två first downs på hela matchen. Inte mycket mer att säga om matchen som slutade 53-0 till Oakleaves.

Om säsongen finns däremot en hel del att säga. Inte minst vilka vägar dom två Blekingelagen har tagit efter säsongsupptakten där vi såg en jämn match som Carlshamn till sist vann med 8-0. Carlshamn har därefter spelat upp sig enormt och till och med utmanat seriesegrande Lund. Carlskrona har däremot gått åt andra hållet och förlorat både spelare och matcher. Vi hoppas verkligen att Sjöhökarna biter ihop och samlar nya krafter till nästa säsong, för det behövs minst två lag i Blekinge.

Carlshamn har egentligen endast haft svårigheter när man mött Hässleholm Hurricanes, där det blivit två klara förluster. Hässleholms spelstil passar tydligen inte Carlshamn. Lund har däremot fått känna på Oakleaves kunnande. Visserligen har det blivit knappa förluster i båda mötena, men det skulle i princip med dom små marginalerna på rätt sida, kunnat blivit två segrar istället. Årets enda bottennapp kom egentligen i bortamötet mot Limhamn, där den andra halvleken inte var lysande, lindrigt sagt.

Men sammanfattningsvis ett jättekliv framåt för laget, vilket lovar gott inför nästa säsong.