Nyhetsarkiv

Vinst igen för seniorlaget

2009-08-15

Carlshamn åkte tidigt till Oskarshamn på lördagmorgonen för att spela fotboll i ca 20 gradigt varmt väder med lite vind så det var fina förhållanden för att lira boll ... Carlshamn mönstrade 16 man och vi var taggade efter förra helgens tur till Malmö..

Carlshamn vann en hård match med många fina tacklingar och blockar, många viljor som funkade som ett lag, vilket vi tränare är nöjda med. Vi visar att vi kan flytta bollen både i luften samt på marken,och alla ställer upp och hjälper varandra.

Slutresultatet blev 28-12 då WR Robert Wlhelmsson fått 2 fina td passar från QB David Göransson som även han fick trycka in en TD i slutet av matchen. Vi hade även en interception på DB Nichlas Petersson som sprang in bollen för en TD. Alla extra points sparkade Wilhelmsson in där linjen blockade mycket fint.

Interception gjorde även LB Jesper Davidsson och LB/DB/coach Gustaf Hallgren var mycket nära en interception..

Det skall även tilläggas att vi hade en del forced fumbles från vår d-line som funkade fint hela dagen

Vi vill TACKA de som hjälpte till under matchen Peter Burén, och till Adams pappa som slet med vattnet och peppade killarna. Ni är guld värda..

Nu blickar vi framåt mot veckans träningar med god träningsnärvaro och diciplin för att till helgen (Söndag 14.00 hemma) möta Lugi som i bortamötet vann med 18-6 så revanchlustan är stor i laget !!!

mvh Joakim Lydell