Nyhetsarkiv

2011 - Februari

2011-02-28

 

Ekbladet

2011-02-19

Vi har satt igång ett nyhetsbrev som är tänkt att komma ut månadsvis. Första numret är skickat till alla nuvarande och tidigare medlemmar som angivit en e-postadress. Vill ni prenumerera eller läsa tidigare nummer kan ni göra det via menypunkten "Ekbladet" eller klicka här.

Första numret är inte riktigt komplett då vi inte fått in något material från alla lag. Förhoppningsvis har ni överseende med det. Framöver är tanken att samtliga lag ska rapportera om sin verksamhet.


MAQ-Träning

2011-02-12

Onsdagen den 16 februari kommer vi att få besök av två ledare från SISU Idrottsutbildarna som ska hålla en genomgång av MAQ-träning.

MAQ är en träningsmodell för ökad styrka, rörlighet, balans och kontroll som har använts under flera år av svenska elitidrottare. Vi kör en del övningar i våra träningspass, men nu får vi möjlighet att lära oss mer med hjälp av experter från SISU.

Ta tillfället att lära er en mycket bra träningsform som ni kommer att ha nytta av både på och utanför det gröna fältet. Träningen är öppen för alla som är intresserade.

Onsdag den 16 februari kl 18:30
Stenbackaskolan i Asarum

Carlshamn Oakleaves i samarbete med


Värva en Kompis!

2011-02-06

Nu har Du chansen att hjälpa Ditt lag att bli bättre och klubben att bli större, samtidigt som Du kan tjäna ihop till lite ny utrustning.

Styrelsen har beslutat att ge en belöning till dom som lyckas värva nya spelare.

 

Mer information och hur det går till kan ni läsa om här.