Nyhetsarkiv

Ingen kan stoppa Oakleaves U13

2009-06-13

Oakleaves U13-grabbar åkte till göteborg för att försvara klubbens färger. Nu närapå bokstavligt talat eftersom det var premiär för de nya matchställen.

Laget visade återigen att man är ett av Sveriges absolut bästa lag. Varken Limhamn Griffins eller Göteborg Marvels hade skuggan av en chans att ens oroa.

Trots att man experimenterade vilt och lät spelarna rotera och spela på helt nya positioner och testade en massa nya spel, så slog man Limhamn i första matchen med 72-0.

Göteborg kunde i andra matchen sätta upp ett lite bättre motstånd, men det var aldrig någon diskussion. Carlshamn provade även här en hel del passningar, och en av dessa lyckades Göteborg ta hand om och springa in i målområdet med. Men förutom detta lilla missöde var det lite av lekstuga. Matchen slutade 38-6.

Positivt med turneringen var att poängen spreds ut på många spelare. Till och med två av O-linespelarna fick göra TD:s, vilket annars är extremt sällsynt.

Enda orosmolnet för laget inför framtiden är väl att det behövs hårdare motstånd för att hålla motivationen uppe. En turnering med Stockholmslag eller Danska lag behövs ganska snart.