Nyhetsarkiv

2012 - Oktober

2012-10-31

Prova på dag på Österslätt torsdag 1 nov

2012-10-24

Klubben kommer att ha en prova på dag på dag på Österslätts konstgräsplan på torsdag 1 nov kl 10-13. Kom och visa upp er och träna lite. Ta gärna med en kompis som vill prova på. 

Information om dagen kommer att finnas med i höstlovsprogrammet som delas ut i skolorna inför höstlovet. 

Måndagen den 22 okt visade Lilla sportspegeln amerikansk fotboll ifrån U13 cupen i Krsitianstad den 13 okt. Gå in via svtplay och titta.


Årsmöte

2012-10-23

Det börjar dra ihop sig till ännu ett årsmöte i vår förening. Datum och tid är bestämt, men plats meddelas senare.

Lägg in detta datum i din kalender:
Lördagen den 24 november kl. 13:00

Mer info och dokument kommer!


Oakleaves kommer igen

2012-10-10

På mötet, som hölls den 4 oktober 2012, så beslutades följande angående Carlshamn Oakleaves seniorsatsning:
Träningarna drar igång redan nu på lördag (13 oktober 2012) i ABU-Garcia Hallen, Svängsta. Mellan tiderna 10.00 – 12.00. Och det är en gång i veckan som gäller till en början.
Själva ”satsningen” ska ske i form av att vi 2013 inte anmäler seniorlag för seriespel i div. 1 Södra. Detta på grund av den ekonomiska nergången som drabbat klubben efter branden 2011 då stora delar av utrustningen blev förstörd.
Vi ska istället bedriva träning i största möjliga omfattning i form av allsidighet och amerikansk fotbolls inriktat, spela så många träningsmatcher som vi kan komma över, rekrytera en stor trupp, domare och ledare för att kunna köra matchsituation på träning i en seriös anda med domare och kanske till och med chain-crew på matchspecifika träningar. 
Robert Wilhelmsson ska till en början lägga upp träningar med hjälp från den som behagar, men det är han som till största del håller i passen.
Träningarna är till en början helt utan skydd, dock kan exempelvis byxpaket och handskar vara till fördel för dem som har och behagar.
Alltså, satsning på seriespel år 2014 är det som gäller för tillfället och hoppas laget håller ihop och vi alla ledare och spelare lägger ner gott om tid för att hålla motivationen uppe, planera seriösa träningar och andra evenemang och arrangemang.
Flera närvarande på mötet var intresserade av att involvera sig i ungdomsverksamheten som förhoppningsvis, med hjälp av att vi seniorer nu drar igång, också kan utvecklas och etableras till det bättre.
Träningarna kommer att kosta en liten peng men överlag vara billigt då vi inte har någon tidspress med licenser för tillfället. Denna ”lilla peng” kommer att betalas in i form av en medlemsavgift (mer info kommer). Genom medlemsavgiften får vi fler förmåner.

Detta var i stora drag det som vi kom fram till. Flera andra saker är också på gång. Hoppas folk är taggade på att börja lira boll igen, vi ska göra det bästa av situationen och vi kommer ha superkul och kommer bli ett bra lag och en stark föreningen i kommunen igen.
Fortsätt rekrytera vänner, bekanta till föreningen, vare sig det är spelare eller icke så välkomnar vi alla.
Kontakt:Robert Wilhelmsson 0709- 18 22 75


Träning för seniorerna startar

2012-10-06

Som beslöts på seniormötet så startar vi nu upp träningar för de som är intresserade av att spela i vårt seniorlag framöver. Som vanligt är det svårt att få tag på bra tider inomhus. Men nu kör vi ialla fall igång med träning en dag i veckan.

Lördagar 10.00 - 12.00 i ABU Garcia-hallen Svängsta.

Första träningen den 13 oktober.