Nyhetsarkiv

November

2011-11-30

Nytt datum för årsmöte

2011-11-26

Medlemmar kallas till ÅRSMÖTE !

Den 11/12

Tid:13.00

Mötesplats: Udd-stugan i karlshamn

Sedvanlig fika och bullens

Varmt välkommna/styrelsen


Utbildningsdax

2011-11-26

Hallå Alla Oakleaves supporters

Det är dags att köra igång med domarstudiecirkel vi vill erbjuda denna utbildning för samtliga involverade inom föreningen som vill lära sig mer om sporten och dess regler och var det innebär att vara domare.

Studiecirkeln kör vi i egen regi 1 gång i veckan under hösten o vintern
Som kommer att avslutas med domarprov i feb-mars
Som utbildare har vi Peter Torstensson (Ac-coach för årets U-17) för att vi ska köra igång denna cirkel behövs det lite anmälningar ju fler desto roligare så fort vi får ihop tillräckligt många namn så kör vi igång. (Minst 15 st)

Självklart tycker vi spelare kan/bör bli domare också, och föräldrar och mor o farföräldrar,syskon får ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om den idrott era barn o barnbarn, syskon håller på med. Det kanske slutar med ny karriär som domare på allvar Very Happy Cool . VI HOPPAS ANMÄLNIGARNA VÄLLER IN ! Wink
Och ANMÄLAN KAN GÖRAS TILL Peter via telefon eller SMS: 0733 - 24 82 35


Rapport från seniormötet

2011-11-24

Gårdagens möte lockade 7 st sugna spelare, och dessutom hade 9 st anmält förhinder. I dagsläget är alltså spelartruppen 16 man stark. Vi vet också att det är betydligt fler som har påtalat ett tydligt intresse av att spela nästa år, så det ser inte alltför mörkt ut.

På mötet togs följande beslut. Dom som verkligen vill spela nästa säsong ska betala in 750 kronor till klubbens bankgiro 5119-7986. Pengarna ska finnas tillgängliga på klubbens konto senast den 30 november som är deadline för att anmäla ett lag till seriespel. Om vi har fått in betalning från minst 20 spelare så kommer ett lag att anmälas, inte annars.

Om vi inte anmäler ett lag så kommer pengarna att betalas tillbaka. Pengarna kommer även att betalas tillbaka efter fullföljt seriespel 2012.

Det ser faktiskt ganska bra ut och vi vet att det brukar droppa in spelare efterhand som säsongen närmar sig. Vi hoppas verkligen att alla som vill spela verkligen tar till sig den här informationen, för det är viktigt med ett seniorlag i klubben.


Seniorlag 2012?

2011-11-09

Onsdag den 23 november kommer vi att hålla ett möte för alla som är intresserade av att spela seniorfotboll nästa säsong.
Plats: UDD-stugan i Karlshamn. Tid: 19.00

Vi kommer att diskutera villkor och ambitioner plus lite annat.
Hoppas att det finns tillräckligt intresse för att kunna anmäla ett lag till serien.
Hjälp till att sprida detta till så många som möjligt.
Om ni inte kan komma till mötet, men ändå har för avsikt att spela, så är det extremt viktigt att ni meddelar detta, eftersom vi ska anmäla laget senast den 30 november.

Tel: 0708-576007, mail: mikael.nordgren@oakleaves.se

Vi ses!!!!