Nyhetsarkiv

Limhamns U17 var för starka

2009-05-24

Oakleaves U17-killar hade inte mycket att sätta emot Limhamns erfarna lag.

Det verkade som om Carlshamn missade att matchen hade börjat. Fumbles och touchdown Limhamn på matchens två första spel är inte den öppning som Carlshamns coacher hade önskat sig.
Limhamn var minst två nummer större än Carlshamn i allting under den första halvleken. Carlshamn kunde räkna in massvis av negativa yards, och Limhamn kunde springa omkring med bollen som dom ville mellan tama Carlshamnsspelare. Det var nog flera runt planen som trodde att matchen förmodligen inte skulle vara till halvlek. Men Carlshamn lyckades hålla siffrorna nere till 0 - 42 innan domarna blåste för halvtidsvila.
Denna paus visade sig vara vad killarna behövde för att vakna. Det skulle vara intressant att höra vad coacherna sa till sitt manskap, för till tredje quartern var det ett helt nytt lag som kom ut på plan. Man började spela agressivt försvarsspel och stoppade Limhamns driver gång på gång. Anfallet lyckades väl inte producera så många yards framåt, men jämfört med första halvleken var det ljusår bättre. Limhamn lyckades bara sätta ytterligare en TD i slutet av matchen och spikade därmed slutresultatet 0 - 48.

Carlshamn visade att man kan spela agressiv fotboll, synd bara att man inte kan visa samma vilja en hel match. Någonting för coacherna att jobba på.