Nyhetsarkiv

U17 hade kul mot Limhamn

2009-08-16

U17-killarna åkte till Malmö för årets sista möte mot Limhamn. Vilket lag som skulle vinna matchen var i stort sett givet på förhand då Carlshamns orutinerade, men entusiastiska lag, inte haft en chans i tidigare möten.

Grabbarna ställde upp till match med inställningen att ha kul. Det gick ungefär som väntat då Carlshamn fumblade bollen ett par gånger i inledningen och Limhamn kunde direkt ta över och springa in ett par lätta touchdowns. Efter detta slappnade även Limhamn av en smula men dominerade ändå matchen och gjorde ett antal ytterligare poäng innan halvtidsvilan.

Efter pausen kom Oakleaves ut och lattjade, provade det man tyckte var kul, spelade på nya positioner med mera. Limhamn hade också ganska kul och ställde upp i lite konstiga formationer och provade lite nytt. Trots detta så ökade man på poängskörden, och slutresultatet skrevs till 59-0.

Trots allt en trivsam eftermiddag där egentligen det viktigaste inom ungdomsidrott kom fram. Matchen togs inte på alltför stort allvar utan alla inblandade gick in för att ha roligt. En eloge till Limhamn som var med på noterna, trots att man säkerligen skulle kunnat trampa gasen i botten. Ett trevligt gäng att möta, som vi önskar lycka till i SM-slutspelet.

Ett litet smolk i bägaren fick Carlshamn på vägen hem då det visade sig att Hässleholm dragit sig ur serien, vilket innebär att Carlshamns två segrar räknas bort i den officiella statistiken. Men killarna vet ändå att dom har två segrar under året.

Nu återstår endast en match i år, borta mot Ystad och vi hoppas att det kan bli en lika trevlig tillställning.