Nyhetsarkiv

Äntligen seger för U17

2009-06-06

Ett förändrat och boostat Oakleaves hade lekstuga mot Hurricanes.

Carlshamns U17-grabbar åkte till Hässleholm för returmöte på självaste nationaldagen. Efter förra matchen mot Hurricanes var det nog många som trodde på en jämn match. Men Carlshamn trampade gasen i botten direkt och gav inte Hässleholm något som helst utrymme.

Matchen var i princip över nästan innan den hade börjat. Carlshamn gjorde två touchdowns på sina två första spel och därefter kunde aldrig Hässleholm resa sig. Hässleholm kom till spel med endast tolv ombytta. Totalt ombytta roller jämfört med det förra mötet lagen emellan.

Carlshamn som fått fin förstärkning från U15-laget som tidigare tvingats dra sig ur seriespel dominerade fullständigt. Domarna lät klockan rulla och matchen var över på rekordtid. Slutresultat 30-0 till Carlshamn.

De två nya coacherna som gick upp tillsammans med ett välbehövligt manskap från U15 har förändrat laget totalt. Även om Hässleholm inte var den bästa värdemätaren så kunde man se en total förändring i lagets inställning. Där det tidigare sett mer än lovligt tamt och räddhågset ut, delades nu ut rejäla tacklingar.

Det ska bli intressant att se hur det här "nya" laget klarar sig mot tuffa Ystad nästa helg.