Nyhetsarkiv

2012 - Februari

2012-02-29

Tränarutbildning

2012-02-24

Nu är det snart dags för årets tränare att se över om man klarar de nya utbildningskrav som förbundet har satt upp. Ni kan läsa mer om minimikraven här.

Följande utbildningsdatum gäller för våren:

Plattformen grund i Karlshamn den 16-17 mars

Fotboll grund i Karlskrona den 31 mars

GTU 1 i Karlskrona den 21-22 april

Anmälan görs till Lars Johansson lars.johansson@oakleaves.se 
tel 0708-71 01 37.

Anmälan är bindande och klubben står för alla kostnader för utbildningen.

Tänk på att man som tränare från och med i år inte får vistas i boxen utan giltig tränarlicens.


Information

2012-02-20

En liten uppmaning och upplysning till samtliga som är på något sätt engagerade i klubben. I menyraden finns bl.a. "Anslagstavlor". Dessa är tänkta att fungera som ett sätt för styrelse, ledare, spelare, medlemmar och gäster att sprida information. Kan vara vad som helst. T ex har det precis lagts in ett meddelande om att styrketräningen gör ett uppehåll under sportlovet. Ta för vana att kolla på anslagstavlan med jämna mellanrum. Ett tips är inför varje träning för att se om det blivit några ändringar.


Ungdomsbankett 2012

2012-02-15

Så har då ungdomsbanketten för 2011 äntligen avverkats. Det var stor uppslutning, framför allt U11 och U13 som dök upp i stort sett mangrannt, men även en hel del spelare från övriga lag ville vara med och festa och fira av förra säsongen. Det bjöds på delikat taco-meny tillagad av U13-mammorna Susanne och Ulrika. Medan maten intogs visades bildspel från året, film från Dukes Tourney (där U13 tog klubbens andra guldmedalj) och slutligen visades en highlight-film från U19:s säsong. Efter maten vidtog prisutdelning. Samtliga spelare fick en plakett för sina insatser under året och därefter delade två av årets coacher, Uffe Bäckås och Micke Nordgren ut priser för årets prestationer till alla lag.

Årets Most hard working player gick i U11 till Martin Bäckås, i U13 till Ludwig Viétor, i U15 till Dennis Håkansson, i U17 till Alexander Balog och i U19 till Johannes Nordgren.

Årets Team player of the year gick i U11 till Martin Bäckås, i U13 till Oskar Johansson, i U15 till Masis Hakobjan, i U17 till Kristian Frostle och i U19 till Daniel Håkansson.

Rookie of the year blev i U11 Anton Stensson, i U13 Alexander Fröberg, i U15 Rasmus Wallin, i U17 Tobias Wallin och i U19 Sigge Viippola.

Priset för Most improved player gick i U11 till Anton Davidsson, i U13 till Albin Fransson, i U15 till Henrik Askmyren, i U17 till Alexander Balog och i U19 till Johannes Nordgren.

och slutligen

Årets Most Valuable Player blev i U11 Johan Palfi, i U13 Ludwig Viétor, i U15 Mattias Bordes, i U17 Linus Svensson och i U19 Patrik Eriksson.

Efter prisutdelning var det bara glassen kvar innan hela gänget, förhoppningsvis nöjda spelare och föräldrar kunde bege sig hemåt för att se fram emot kommande säsong.


Superbowl party

2012-02-06

Det var en samling fotbollsugna killar (inte en enda tjej) som samlts på Port Hotel för att avnjuta en fin bit mat och en fantastisk underhållning i form av den bästa sport som finns. Uppslutningen kunde ha varit bättre, men det tjugotal personer som infann sig gjorde ett bra jobb med att hålla stämningen uppe. Supporten var ganska jämnt fördelat med hälften Giants- och hälften Patriots fans. Gliringarna flög mellan lägren i takt med att matchen utvecklades. Amerikansk fotboll kan vara en fantastisk publiksport med en enorm spänning in till sista sekunden. Ingen blev heller besviken över spänningen då matchen inte avgjordes förrän på det sista spelet i den allra sista spelsekunden. Giants-lägret kunde dra lite extra på smilbanden när man vandrade hemåt framåt femtiden på måndagsmorgonen. Tur att det finns sparad semester.