Nyhetsarkiv

2011 - Januari

2011-01-31

Domarutbildning

2011-01-23

Det börjar nu bli dags att anmäla sig till årets domarkurs. Nytt för i år är att man som domare inte blir automatiskt omlicensierad om man dömt tre matcher. Alla som vill bli domare måste alltså gå domarkursen.Vi kommer även i år att köra en studiecirkel för att förbereda deltagarna inför domarprovet.

Att gå domarkursen är ett bra sätt att lära sig mer om sporten och dess regler. Ett utmärkt tillfälle för föräldrar att få en närmare inblick i barnens val av idrott. 

Det ger även ett tillfälle att tjäna en slant extra under sommaren.

Studiecirkeln börjar inom kort och domarkursen med prov sker den 5-6 mars.

Ni som är intresserade anmäler er till domaransvarig, Uven.
Tel: 0702 - 71 78 01.


Superbowl XLV Party

2011-01-22

Återigen dags för årets stora höjdpunkt. Oakleaves traditionella Superbowl-party hålls, precis som förra året, på Solsta Towers i Asarum. Det serveras samma suveräna hamburgare som vanligt. Allt för det förnämliga priset av 150 kronor.

Söndagen den 6 februari.

Samling kl 22.00

Anmälan senast den 30 januari via telefon eller SMS till Peter Torstensson 0733 - 24 82 35.


Nybörjarträning

2011-01-20

Nu på söndag den 23 januari drar vi igång nybörjarträning. Alla som är lite nyfikna på amerikansk fotboll är välkomna att testa på. Tränare finns på plats för att visa och svara på frågor.

Alla spelare i Oakleaves bör göra en ansträngning för att få kompisar att testa på vår jätteroliga sport. I år kommer det dessutom att bli en bra bonus till dom som värvar nya spelare. Så se nu till att att ta med era kompisar till Svängsta och nybörjarträningen.

Vi kommer att köra alla udda veckor framöver. varannan söndag med början den 23 januari.

Tid: 13:30 - 15:00

Plats: ABU Garcia-hallen i Svängsta


Föräldraträff

2011-01-04

Carlshamn Oakleaves kommer under 2011 att satsa stort på ungdomsverksamheten. Därför vill vi bjuda in till en träff för dig som har barn och ungdomar i något av klubbens lag.

Klubbens representanter kommer att informera om verksamheten och om klubben. Det kommer även att ges en introduktion till amerikansk fotboll för att ge en liten inblick i vad barnen och ungdomarna sysslar med. Förhoppningsvis kommer ni föräldrar att få en större förståelse för varför vi och era barn tycker att detta är den bästa och roligaste lagsporten som finns, och vi kommer även att slå hål på en del myter om sporten.

Vi bjuder också på en bit mat!

Plats: Bruksgården i Mörrum (vid Mörrums Bruk)

Tid: 19 januari kl 18:30

Ni är alla varmt välkomna!

Läs mer...